Elle Italia: Ögonfransserumet som alla pratar om

Det finns ett ögonfransserum som alla har pratat om i månader nu: det har blivit populärt och gått viralt tack vare sin effektivitet. Det är Eyelash Growth Serum från Sweed, ett ungt märke grundat av den svensk-libanesiska makeup-artisten Gabriella Elio. Formulan är utvecklad för att förlänga franscykeln och på så sätt låta dem växa mer än de vanligtvis skulle gjort: om de i vanliga fall faller av efter tre till fyra veckor kan de istället växa i upp till åtta veckor under användning av det här serumet.

Är ögonfransserumet alla pratar om effektivt?

Den medelhöga prisklassen på serumet är rimlig med tanke på att det innehåller naturliga och funktionella ingredienser. Serumet har en unik formula och innehåller inte några farliga ingredienser, som prostaglandiner, vilka nyligen har diskuterats aktivt. Serumet är effektivt genom att förlänga franscykeln och göra de fylligare och starkare.
Prostaglandin är en hormonliknande ingrediens som kan orsaka biverkningar på den känsliga huden kring ögonen, såsom irritation, hyperpigmentering och klåda, vilket är några av anledningar till att det nu är förbjudet att använda i skönhetsprodukter i vissa länder, inklusive Sverige. Serumet innehåller inte heller ricinolja som är känt för att vara ett naturligt läkemedel för hår och ögonbryn, men som bör hållas borta från ögonfransar då det kan irritera och täppa till huden.
Sweeds serum är å andra sidan helt naturligt och säkert att använda, samtidigt som det utför underverk. Det är näringsrikt och fyllt med peptider, biotin, panthenol, hyaluronsyra, vitaminer och betakaroten, samt även veganskt keratin för en otrolig förvandling av fransarna. En hybrid mellan närande och effektiva ingredienser som förlänger franscykeln och ger ett vackert böj även utan mascara. En applicering per dag, helst på kvällen, under fyra veckor kommer göra rådjursögonen till verklighet.
Översatt från Elle Italia.
Läs hela artikeln här!