Om Sweed

 

ÄLSKAT AV MAKEUP-ARTISTER RUNTOM I VÄRLDEN
Sweed är känt för sina vegan, clean och innovativa produkter med ”professional performance” som används flitigt av professionella makeup artister och beauty fantaster runt om i världen. Vi använder de bästa råvarorna och är noggranna med att alla våra produkter är boostande och fungerar som hudvård samtidigt. Sweed är pionjärer inom ögonkategorin med populära och prisbelönta mascaror och ögonfransserum som är fritt från prostaglandinanaloger. Numer har vi utökat sortimentet med flera efterlängtade favoriter såsom vårt virala Miracle Powder eller Air Blush Cream.

SKINCARE INFUSED MAKEUP
Efter flera års hårt arbete som makeup-artist ville grundaren Gabriella Elio skapa innovativa produkter som hon tyckte saknades på marknaden, och som samtidigt skulle vara snälla mot huden med vetenskapligt beprövade ingredienser. Detta för att kunna återskapa sin klassiska och tidlösa signatur look med ”no makeup-makeup”.
Sweed föddes efter år av noggrann research och har nu utökat utbudet med nya smink-favoriter i badrumshyllan.
Gabriellas motto är att ”se ut som dig själv efter 2 veckors semester – strålande hud, långa fransar och full av liv”.

VEGAN & BILLION BABY TURTLES
Vi är ett veganskt och cruelty free varumärke, och har ett samarbete med organisationen Billion Baby Turtles där vi räddar en vattensköldpadda för varje såld mascara.


MAKEUP-ARTIST DISCOUNT
Sweed är uppbyggt på en stark makeup artist community, där grundare Gabriella Elio är makeup-artist och har arbetet över 20 år i branschen. För att visa vår enorma tacksam och stöd till ert otroliga arbete så erbjuder vi dig en personlig rabattkod här. Tack för all er kärlek!