GENERELLT

Läs mer om hur vi grundades på vår Om Oss sida.

Sweed är en lekfull kombination av Sweden och Sweet i ett ord.

Sweed skapades av den professionella makeupartisten Gabriella Elio och varje produkt är noggrant skapad för att ge dig den bästa upplevelsen och resultat med "professional performance" som är vårt ledord då våra produkter är ett självklart val för världens största makeup artister och används flitigt på röda mattan.

Läs mer om vår grundare Gabriella Elio, här.

Vi är fast beslutna att vara veganska och cruelty-free. Ingen av våra produkter är testade på djur i något skede av produktutvecklingen, och vi arbetar bara med leverantörer som upprätthåller samma standarder.

Besök Hitta Butik för en komplett lista över alla fysiska butiker som har våra produkter.

Ja, vi vet hur hårt ni arbetar och det är därför vi erbjuder en professionell MUA-rabatt. Rabatten som erbjuds är 30 %. Ansök här. Efter godkännande kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar din ansökningsstatus och din egen unika rabattkod.

Hur länge är rabattkoden giltig? Den är giltig i 24 månader. Vi rekommenderar att du ansöker om MUA rabattprogram när rabatten löper ut.

Alla rabatter/kampanjer annonseras via våra sociala kanaler och nyhetsbrev. Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du inte redan har gjort det så att du kan hållas uppdaterad och få exklusiva erbjudanden.

Vi erbjuder alltid gratis frakt vid beställningar över 300 kr.

PRODUKTINFORMATION

Vårt Eyelash Growth Serum innehåller en mycket effektiv blandning av aktiva ingredienser som främjar längre och fylligare fransar. Genom att använda serumet blir fransarna som växer ut efter användning starkare och är mindre benägna att falla av eller skadas. Tillväxtfasen på fransarna förlängs. Du kommer att märka en förändring inom 4-6 veckor när den används enligt anvisningarna. Applicera en tunn linje av serumet längs den övre fransraden en gång om dagen, helst 1 timme innan du går och lägger dig.

Denna produkt naturligtvis vegansk, precis som alla våra produkter.

Vårt serum är skonsamt för ögonen och innehåller inte prostaglandin. 

Ja, det kan du eftersom det är fritt från prostaglandiner (hormoner)! Vi rekommenderar dock att du rådgör med din läkare innan du använder något serum.

99% av serumen på marknaden innehåller prostaglandiner (hormoner). Vårt serum är fritt från hormoner och ett skonsamt och tryggt val för dina fransar. Om du är känslig kan du börja med att applicera serumet varannan dag istället och sedan växla upp och använda varje dag när du vant dig vid produkten.

Du kommer att se resultatet av längre och fylligare fransar på bara 4-6 veckor med vår mycket effektiva blandning av aktiva ingredienser. 

Ja det kan du! Applicera bara serumet på de områdena där du vill öka hårtillväxten.

Ingredienserna i serumet är helt rena, men om serumet kommer i ögonen, skölj ögonen noggrant med mycket vatten. Kom ihåg att du bara behöver en liten mängd av serumet för att boosta dina fransar, så försök att inte överanvända produkten.

Ja, du kan fortsätta att använda smink medan du använder vårt serum. Smink bör dock tas bort innan serumet appliceras.

Applicera som en tunn eyeliner längs med fransraden varje kväll efter att du gjort rent ansiktet. 

Du kan återanvända fransarna över 10 gånger. Håll dem bara rena efter varje användning så förblir de fantastiska. För att hålla dem rena dra bara bort fransarna från yttre ögonvrån efter att ha använt dem. Dra försiktigt bort limmet som sitter fast på bandet.

Förvara dem i vår låda tills du använder dem nästa gång.

Fransarna får inte komma i kontakt med vatten eller sminkborttagare.

Vi erbjuder virtuell konsultation via Instagram. Skicka oss en bild på dig och låt oss hjälpa dig att hitta de bästa fransarna för din ögonform.

FRAKT

Alla produkter skickas direkt från Sverige. Din beställning kommer att levereras inom 2-5 arbetsdagar efter orderbekräftelsen. Ytterligare arbetsdagar kan krävas för leverans under perioder med hög försäljning.

Om du inte kan hitta en mail bekräftelse från oss vänligen kolla din skräpkorg. Du kan även gå in i Postnord appen och snabbt hitta den där.

Sweed erbjuder gratis standardfrakt på beställningar över 300 kr. Ingen kod behövs. Fri frakt kommer att tillämpas i kassan och inkluderar inte avgifter. Alla våra produkter skickas till dig från Sverige via en säker, spårad fraktmetod.

Självklart! Ibland tar transportören 1–2 arbetsdagar på sig att registrera din leveransstatus, så vi rekommenderar att du låter spårningsinformationen uppdateras i 48 timmar. Om ditt spårningsnummer inte uppdateras eller fungerar alls, vänligen kontakta oss via info@sweedbeauty.com. Vi finns alltid här för att hjälpa till!

RETURER & BYTEN

Vi hoppas att du gillar våra produkter lika mycket som vi gör. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera din(a) Sweed-produkt(er) inom 14 dagar efter att du mottagit beställningen.

Observera att produkt(er) måste returneras oanvända, oskadade och i sin ursprungliga blå förpackning, som måste förbli förseglad och därmed oöppnad. Returer som inte uppfyller dessa krav kommer tyvärr inte att återbetalas.


Det kan ta upp till 14 dagar innan din transaktion behandlas. Din återbetalning kommer att utfärdas i form av ursprunglig betalning, till exempel kreditkortet som användes för beställningen.

Observera att kunden är ansvarig för returfraktavgifterna och notera att ytterligare tullar och/eller skatter inte kommer att återbetalas. För länder inom eu kommer moms att ingå i återbetalningen.

Please allow up to 14 days for your transaction to process. Your refund will be issued in the form of original payment, such as the credit card used for the order. 
Please be advised, the customer is responsible for the return shipping fees and note that additional duties and/or taxes will not be refunded. For countries within the eu, vat will be included in the refund.

Det är lätt! För att begära en återbetalning besök vår återbetalningspolicysida så guidar vi dig därifrån.

Skicka bara ett e-postmeddelande till info@sweedbeauty.com med ditt beställningsnummer, så ska vi se till att du får de Sweed-produkter du beställt!

Det kan ta upp till 14 dagar innan din transaktion behandlas. Din återbetalning kommer att utfärdas i form av ursprunglig betalning, till exempel kreditkortet som användes för beställningen. Frakt- och hanteringskostnader återbetalas inte.

Byten stöds inte för närvarande - om du vill ha en ny produkt, vänligen returnera din oönskade vara och gör en ny beställning.

Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Om ditt paket försvann eller om du fick det skadat, kontakta info@sweedbeauty.com så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt.

KONTAKT

Vi finns alltid här för att hjälpa till!

Om du har några frågor om en beställning, våra produkter eller vår hemsida, vänligen maila oss på info@sweedbeauty.com eller kontakta oss via livechatt från vår hemsida måndag – fredag från 9:00 till 17:00.

Hitta Live Chat i det nedre högra hörnet av skärmen.

Om du vill bli Sweed-återförsäljare, vänligen maila oss på info@sweedbeauty.com.

Välkommen att maila oss på press@sweedbeauty.com.

Vi erbjuder ett affiliate samarbete hos https://creator.klarna.com så du är välkommet att signa upp dig där.

BETALNING

Vi accepterar följande betalningsmetoder: Paypal, Visa, Mastercard och American Express.