Retur & Reklamation

RETURER

Vi hoppas att du gillar våra produkter lika mycket som vi gör. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera din(a) Sweed-produkt(er) inom 14 dagar efter att du mottagit beställningen.

Observera att produkt(er) måste returneras oanvända, oskadade och i sin ursprungliga kartongförpackning, som ska förbli förseglad och därmed oöppnad. Returer som inte uppfyller dessa krav kommer tyvärr inte att återbetalas.

Det kan ta upp till 14 dagar innan din transaktion behandlas. Din återbetalning kommer att utfärdas i form av ursprunglig betalning, till exempel kreditkortet som användes för beställningen.
Observera att kunden är ansvarig för returfraktavgifterna och notera att ytterligare tullar och/eller skatter inte kommer att återbetalas. För länder inom eu kommer moms att ingå i återbetalningen.

RETURVILLKOR

Följ dessa steg för att returnera dina produkter:

1. Innan du returnerar dina produkter, vänligen maila oss på info@sweedbeauty.com inom fjorton (14) dagar efter leverans för att informera oss om vilka produkter du vill returnera. I detta e-postmeddelande, vänligen inkludera följande information: ordernummer, produkt(er) du vill returnera, namn, telefonnummer, e-postadress och leveransadress.

2. Vår kundtjänst kommer att svara och ge dig ytterligare instruktioner.

3. Lägg produkten/produkterna du vill returnera i en fraktlåda. Observera att produkt(er) måste returneras oanvända, oskadade och i sin ursprungliga blå kartongförpackning, som måste förbli förseglad och därmed oöppnad. Returer som inte uppfyller dessa krav kommer tyvärr inte att återbetalas.

4. Ordna en returförsändelse till oss med en transportör som du väljer. Observera att kunden är ansvarig för returfraktavgifterna. Vi är inte ansvariga för eventuella returer som går förlorade under transporten, varför vi rekommenderar att du använder en försäkrad leveransmetod med spårningsinformation.

5. Vänligen adressera ditt returpaket till:

Sweed Beauty
Skeppargatan 13
114 52 Stockholm
Sweden

6. Efter att vi har tagit emot dina returnerade produkter kommer vi att behandla din returförfrågan så snart som möjligt. Om alla ovan nämnda villkor är uppfyllda, vänligen vänta upp till 14 dagar för din transaktion att behandla. Din återbetalning kommer att utfärdas i form av ursprunglig betalning, till exempel kreditkortet som användes för beställningen.

Om du har några andra frågor eller funderingar angående returer, tveka inte att kontakta oss på info@sweedbeauty.com.


VILL DU BYTA EN ARTIKEL?


Byten stöds inte för närvarande - om du vill ha en ny produkt, vänligen returnera din oönskade vara och gör en ny beställning.