Fransserumet som ger dig fransarna du alltid drömt om!

Är du också trött på att lägga ner tid och pengar på att fixa fransarna på salong? Eller känner du som jag kände, att du inte hittar en produkt som ger både effektivt resultat och som är skonsam att använda..? Nu finns den! Sweeds fransserum är en booster fylld med fukt och vitaminer som ger dig fransarna du alltid drömt om.

Med över 15 års erfarenhet som makeup-artist insåg jag tidigt att det saknades ett komplett sortiment av lösfransar, som höll en snygg och jämn kvalitet och som var enkla att fästa. Efter noggrann efterforskning föddes Sweed, med målet om att förse marknaden med de bästa och mest naturliga lösfransarna.

Sweed Lashes används dagligen av världens bästa makeupartister och bärs flitigt av celebriteter på röda mattan. Numera är vi även stolta över att ha utökat vårt sortiment med nya, prisbelönta skönhetsprodukter som skapar ha-begär världen över. Som den sanna beautynörden jag är har jag en ständig strävan efter att ta fram ännu bättre och mer innovativa produkter på marknaden.

Hoppa över dyra salongsbesök och vakna upp med längre fransar hemma! Med Sweeds fransserum, som självklart är vegansk (precis som alla våra produkter), förlängs tillväxtfasen av varje frans. Dina fransar kommer att bli längre och fylligare på bara några veckor. Önskar du en booster för dina ögonbryn går det alldeles utmärkt att applicera serumet även där.

Vi är överväldigade av all fin respons vi får av våra kunder! Att ni älskar det vi gör betyder allt för oss. Det bästa vi vet är att få er att känna er vackrare och att förse er med produkter som ger enastående resultat.

Kortfattat om vårt succéserum
- Längre, starkare och fylligare fransar inom 4-6 veckor
- 100% vegansk och cruelty free
- Skonsam formula med en koncentrerad blandning av aktiva ingredienser för maximerat resultat
- Fungerar även som en booster för dina ögonbryn
- Spara tid och pengar på dyra salongsbesök

 Läs mer om vårt serum här.