Byten och returer

Vi erbjuder 14 dagars returpolicy. Under de 14 dagar som följer leveransen av din beställning kan du begära byte eller återbetalning av varor, som du måste returnera till oss i oanvänt skick tillsammans med originalfakturan.

Returer accepteras endast om etiketter och originalförpackningar är helt intakta, det vill säga att förpackningen är obruten/oanvänd. Sweeds online-butik accepterar inte returer där etiketter har tagits bort. Du är ansvarig för frakt av returföremål tillbaka till Sweeds online-butik. Föremål som tappats bort vid transport kompenseras inte. Fraktkostnader för returnerade varor sker på kundens bekostnad. Sweeds online-butik debiterar dock inte extra frakt på börser. Återbetalningar för returnerade varor görs inom två veckor efter att produkten returnerats till den ursprungliga köparens kreditkort. Observera att ytterligare tullar och / eller skatter inte återbetalas. Inte heller fraktkostnaderna. För länder inom eu ingår moms i återbetalningen. Alla utbyten är beroende av tillgänglighet. Felaktiga artiklar kommer att ersättas av samma typ av produkt, beroende på tillgänglighet. Återbetalningar för defekta varor kan göras inom 14-dagarsperioden efter leverans.

Vi använder cookies som du enkelt kan anpassa eller inaktivera som du vill i administratören. Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Integritetspolicy
Pre-loader